Project - Woneninsuha

WONEN IN SUHA

Een ruim koopappartement, met parkeervoorziening in één van de meest dynamische buurten van Amsterdam Nieuw-West. Wie droomt er niet van? In SuHa komen al deze waarden – en nog veel meer – op wel zeer prettige wijze samen.

Een bijzondere plek

De appartementen van SuHa verrijzen op een bijzondere plek: middenin het bruisende stadshart van Amsterdam Nieuw-West, vlakbij het winkelgebied Osdorpplein en de uitgestrekte Sloterplas. Met het nabijgelegen Stadspark Osdorp zijn de recreatiemogelijkheden letterlijk om de hoek. In SuHa vind je alles wat wonen in de stad aantrekkelijk maakt.

Aan de gracht

Even lekker naar buiten? De gemeenschappelijke binnentuin is vrij toegankelijk voor alle bewoners. En met de gracht voor de deur geniet je van een aangenaam uitzicht over het water.

Vogelvlucht

   Koopwoningen

   Sociale huur

   Middensegment huur

93 koopappartementen
83 parkeerplaatsen
Amsterdam Osdorp

Project SuHa is gelegen tussen de Van Suchtelen van de Haarestraat, de Fröbelstraat en het Osdorpplein. Direct langs het complex wordt een gracht gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit zeven blokken, gesitueerd rondom de ruime, omsloten binnentuin waar alle bewoners van blok B gebruik van kunnen maken.

De in totaal 251 appartementen van SuHa zijn gesitueerd in blok A en blok B. In blok B bevinden zich 198 woningen, waarvan er 93 beschikbaar zijn voor koop. In blok B2 zijn op de 2e t/m 4e etage een aantal appartementen bestemd voor begeleid wonen door een zorginstelling. De koopappartementen zijn onderverdeeld in 9 verschillende woningtypen en hebben een gebruiksoppervlakte van circa 50 tot 120 m2. De woningen beschikken stuk voor stuk over een eigen entree of ontsluiting en hebben elk een eigen balkon. In de verdiepte parkeerkelder bevinden zich 83 parkeerplaatsen.